Velkommen til Akerselva Padleklubb

Vi søker deg som er interessert i å padle kajakk, kano, SUP-brett eller annen padle/ro-aktivitet i båt eller andre farkoster.

Bli en del av en lokal  lavterskel klubb som er opptatt av miljø og eget nærområde og med ekstra fokus på Akerselva og Oslofjorden.  Vi har en god kultur hvor du kan ha det gøy og finner ndre likesinnede. Har du lyst så kan du også være med på dugnad og frivillighet.

Som medlem får du tilgang til klubbens utstyr. Se Book utstyr for info.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Akerselva Padleklubb gratulerer Hjertet av Holmlia masse med årets frivillighetspris Oslo kommune for sin supre innsats og forebyggende arbeid for barn og unge. Ekstra honnør til ildsjelene Aysel og Huseyin Yesiltas og alle de andre bak dette supre tiltaket. APK var selv en av tre heldige finalister og veldig glade for å få lov til å være med i så godt selskap.  Følg gjerne prisutdelingen 18.00 ikveld tirsdag 12.10 på nett.
APKs eminente aktivitetsleder Patricia Kennie har utfordret klubbens medlemmer til å delta på Halloween-padling som en my gren. Etter urban kayak yoga på brygga så blir det altså kanskje Halloween scary-padling 🙂 Mon  tro hva det neste blir?

https://paddlingmag.com/stories/10-best-paddling-themed-halloween-costumes/?amp
Vis mer