fbpx
Hjem Aktivitetskalender Barn og unge Skattekista Akserselvas skattekiste med lek og moro

Akserselvas skattekiste med lek og moro

Denne aktiviteten foregår på gitte tidspunkter og hva som skjer når vil variere fra egenorganisert aktivet av barna selv til organisert aktivitet. Eksempler på noe av det du kan forvente å finne:

  • Tegneverksted+gatekritt og utlån leker og utstyr egnet for vannlek og gatelek, eksempelvis kan du låne vannkikkert, vannpistol, leke i vannland i miniatyr og mye mye annet
  • Tilrettelegge for ulike typer av aktivieteter

Tirsdager/torsdager kan det være aktivitet ikke starter før 14.00 avhengig av annen logistikk.

Arrangementet er ferdig.

Timeplan

Ny dag

Dato

23.jun.2022
Utløpt!

Tid

13:00 - 16:00

Etiketter

Barn,
Familie
Olafiagangen, SuperGrønland

Sted

Olafiagangen, SuperGrønland
Smalgangen 1, Oslo
Nettsted
https://www.akerselvapadleklubb.no/utstyr-lokasjoner/

Akerselva Padleklubbs gratis utstyrsutlån av kajakker, kanoer og SUP-brett til alle klubbens medlemmer. Gratis utlån til ikke-medlemmer kan foregå der dette er annonsert via egne aktiviteter. Utlånet er samordnet med JOYs utlån av robåter med elmotor. Olafiagangem skal utvikles til aktivitetsanlegget SuperGrønland spesielt tilrettelagt for barn og unge.

Akerselva Padleklubb

Arrangør

Akerselva Padleklubb
E-post
booking@apk.no
Nettsted
http://www.apk.no

Akerselva Padleklubb. APK er et et idrettslag og medlem av NIF og NPF. APK arbeider med å fremme padling og roing. For eksempel: kajakker, kanoer, SUP-brett, robåter med videre. Klubben ønsker å bidra å tilføre aktiviteter i nærmiljøet og ønsker også å bidra rundt oppvekstmiljø og -muligheter for barn og unge.

Andre arrangører

JOY
JOY
Telefon
917 37 283
E-post
post@joy4u.no
Nettsted
http://www.joy4.u.no

JOY – Joint Organization for Youth – ønsker å øke opplevelsen av tilhørighet, deltagelse og glede blant barn og unge. JOY – Joint Organization for Youth – skal opprette, forvalte og kvalitetssikre et mentornettverk for barn og unge. Medlemmer av JOY – Joint Organization for Youth – er barn, unge og familier, samt mentorer i alle aldre. Mentorene er i alle aldre og uavhengig av geografisk plassering. Mentorene i JOY- Joint Organization for Youth – er i alle aldre og uavhengig av geografisk plassering. Mentorskap er basert på frivillig innsats. JOY – Joint Organization for Youth – forplikter seg til å trygge barn og unge i henhold til offentlig lovgivning og forskrifter.

Neste Forekomst

Vær

Partly cloudy
Partly cloudy
14 °C
Vind: 41Km/t
Luftfuktighet: 88 %
Føles som: 13 °C
X
QR-kode

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.