fbpx
Hjem Aktivitetskalender - Akerselva Padleklubb Barn og unge Kom og prøv kajakk 7-14 år Kom og prøv kajakk på Akerselva for alle fra 7-14 år 2024

Arrangør

Akerselva Padleklubb
Akerselva Padleklubb
E-post
info@apk.no
Nettsted
Akerselva Padleklubb

Andre arrangører

JOY
Telefon
917 37 283
E-post
post@joy4u.no
Nettsted
JOY
APK Barn info

Aktivitetsleder

 • Patricia Kennie
  Patricia Kennie
  NPF Aktivitetsleder Havkajakk

  Opprinnelig fra Canada, Patricia er oppvekst med friluftsliv, skogsturer, fjellturer, camping, ski, snowboard, sykling, svømming og kano, men begynt med kajakk seinere i voksen alder. Hun har bakgrunn i miljøvitenskap med mastergrad spesialisering i vannressurser og anvendt limnologi fra Universitetet i Ås (2012), og tidligere jobbet hos Norges Vassdrags og Energidirektorat (NVE) med forskning og forvaltning av elver og innsjøer. Etter å ha mistet sin tidligere karriere pga flereårssykdom som vist seg å være genetisk kreft (p.g.a. BRCA-1 genfeil) og omfattende kreftbehandling med operasjoner og cellegift har hun seinere bygd opp helsen, formen, styrkene og nytt deltidskarrier med hjalp av trening, kajakkpadling og friluftsliv.

  Patricia har tatt mye kurs og sertifiseringer fra Norges Idrettshøgskole (NiH, friluftsliv deltid), Den Norske Turistforening (DNT, nærturleder havkajakk og nærturleder skog), og Norges Padleforbund (NPF, aktivitetsleder havkajakk, teknikkurs, grunnkurs hav, grunnkurs kano, livredning ute), SUP-kurs, og flere kurs i livredning (på elv, is, innsjø, hav, svømmebasseng). Hun har hospitert som frivillig praksis-instruktør hos Akerselva Padleklubb (der hun nå jobber som instruktør, turleder, arrangementansvarlig, og i valgkomiteen), Drøbak Kajakklubb (der hun jobber som instruktør), DNT Sørenga/Gressholmen (der hun jobber som nærturleder for havkajakk og med program for barn og unge), Nøklevann Ro- og Padleklubb (der hun jobber som nøkkelvakt og var tidligere styremedlem/utstyrsansvarlig), og Nesodden Kajakklubb, og vært i arbeidstrening for instruktører og turledere hos Mad Goats Oslo Kajakkskole.

  Hun er opptatt av å inspirere og assistere nybegynnere som trenger en hjelpende hand å komme igang med friluftsliv og padlesport for å hjelpe de finne gleden i fysisk aktivitet i naturen, komme i bedre form og endre til en sunnere livstil, eller de som er allerede aktiv i natursport men vil utvide sine kompetanser å mestre nye idrettsaktiviteter. Som veien til bedre liv og helse og nærheten til natur, og samtidig viser hva som er mulig med mye vilje, øvelse og innsats

Sted

Olafiagangen, SuperGrønland
Olafiagangen, SuperGrønland
Smalgangen 1, Oslo
Nettsted
https://booking.apk.no

Neste Forekomst

Vær

Sunny
Sunny
16 °C
Vind: 59Km/t
Luftfuktighet: 88 %
Føles som: 16 °C
QR-kode

Dato

03.aug.2024

Tid

13:00 - 15:30

Etiketter

Barn,
Familie

Kom og prøv kajakk på Akerselva for alle fra 7-14 år 2024

Ta med  barn fra 7 til 14 år for å gå de en innføring i kajakk. Oppmøte uten påmelding.

Dette er en aktivitet som foregår på Akerselva, som en del av “Olafiasommer”, hvor barna padler i hver sin kajakk og følges opp av sertifiserte instruktører.

Se barn.apk.no og ung.apk.no for mer informasjon om klubbens tilbud til barn og unge.

 

X
 • 00

  dager

 • 00

  timer

 • 00

  minutter

 • 00

  sekunder