APK avholder egne organiserte medlemsturer på nærmere oppgitte datoer mens kurs avholdes både eksternt og internt.  Medlemmer oppfordres også til å få med andre medlemmer på egenorganiserte turer.

APKs tur-/kursledere finner du mer informasjon om nedenfor.


Jørgen Moltubak

Jørgen tok intro- og grunnkurs hos Nesodden kajakklubb i 2013, og teknikkurs samme sted i 2016. I 2018 tok han aktivitetslederkurset hos Kajakk Nord på Værøy i Lofoten, og har tatt NPF Etu kursledelse psykisk helse. Han holder også intro- og grunnkurs hos Nesodden kajakklubb.

Når Jørgen ikke padler, jobber han som lærer i videregående skole, og kurser lærere og lærerstudenter i klasseledelse og undervisningsdesign. Jørgen holder også kurs i pedagogikk og ledelse for kajakkinstruktører, les mer: https://www.jorgenmoltubak.no/kajakkinstruktorerz


Sussann Iren Hall

Susann tok grunnkurs i både kajakk og kano under årsstudium friluftsliv ved Universitet Nord (tidl. HiNT) i 2010/11. Toppidrettskarriere har gjort at det ikke ble tid til å ta opp padlingen før hun startet som vikar på Friluftshuset Sørenga i 2017. Teknikkurs kajakk ble tatt i 2017 ved Langøyene og Aktivitetslederkurs i 2018 på Værøy.

Siden har Susann holdt kurs og ledet turer i Oslo og på Fosenhalvøya. Videre tok hun kanoutdanning i 2019 og er aktivitetsleder i kano også. Hun har i tillegg NPF’s etterutdanning innen psykisk helse samt fysisk funksjonsnedsettelse og kan tilrettelegge for grupper med behov for det.

Driver også med elve-SUP, fridykking og terrengsykling. Leverer master i Folkehelsevitenskap 2020 ved NMBU.
Jobber med å få opp egen nettside, per nå kan du lese mer på; https://www.facebook.com/HallAktiv