APK avholder egne organiserte medlemsturer på nærmere oppgitte datoer mens kurs avholdes både eksternt og internt.  Medlemmer oppfordres også til å få med andre medlemmer på egenorganiserte turer. APKs tur-/kursledere finner du mer informasjon om nedenfor:

Jørgen Moltubak

Jørgen tok intro- og grunnkurs hos Nesodden kajakklubb i 2013, og teknikkurs samme sted i 2016. I 2018 tok han aktivitetslederkurset hos Kajakk Nord på Værøy i Lofoten, og har tatt NPF Etu kursledelse psykisk helse. Han holder også intro- og grunnkurs hos Nesodden kajakklubb.

Når Jørgen ikke padler, jobber han som lærer i videregående skole, og kurser lærere og lærerstudenter i klasseledelse og undervisningsdesign. Jørgen holder også kurs i pedagogikk og ledelse for kajakkinstruktører, les mer: https://www.jorgenmoltubak.no/kajakkinstruktorer

Patricia Kennie

Opprinnelig fra Canada, Patricia er oppvekst med friluftsliv, skogsturer, fjellturer, camping, ski, snowboard, sykling, svømming og kano, men begynt med kajakk seinere i voksen alder.  Hun har bakgrunn i miljøvitenskap med mastergrad spesialisering i vannressurser og anvendt limnologi fra Universitetet i Ås (2012), og tidligere jobbet hos Norges Vassdrags og Energidirektorat (NVE) med forskning og forvaltning av elver og innsjøer. Etter å ha mistet sin tidligere karriere pga flereårssykdom som vist seg å være genetisk kreft (p.g.a. BRCA-1 genfeil) og omfattende kreftbehandling med operasjoner og cellegift har hun seinere bygd opp helsen, formen, styrkene og nytt deltidskarrier med hjalp av trening, kajakkpadling og friluftsliv.

Patricia har tatt mye kurs og sertifiseringer fra Norges Idrettshøgskole (NiH, friluftsliv deltid), Den Norske Turistforening (DNT, nærturleder havkajakk og nærturleder skog), og Norges Padleforbund (NPF, aktivitetsleder havkajakk, teknikkurs, grunnkurs hav, grunnkurs kano, livredning ute), SUP-kurs, og flere kurs i livredning (på elv, is, innsjø, hav, svømmebasseng).  Hun har hospitert som frivillig praksis-instruktør hos Akerselva Padleklubb (der hun nå jobber som instruktør, turleder, arrangementansvarlig, og i valgkomiteen), Drøbak Kajakklubb (der hun jobber som instruktør), DNT Sørenga/Gressholmen (der hun jobber som nærturleder for havkajakk og med program for barn og unge), Nøklevann Ro- og Padleklubb (der hun jobber som nøkkelvakt og var tidligere styremedlem/utstyrsansvarlig), og Nesodden Kajakklubb, og vært i arbeidstrening for instruktører og turledere hos Mad Goats Oslo Kajakkskole.

 Hun er opptatt av å inspirere og assistere nybegynnere som trenger en hjelpende hand å komme igang med friluftsliv og padlesport for å hjelpe de finne gleden i fysisk aktivitet i naturen, komme i bedre form og endre til en sunnere livstil, eller de som er allerede aktiv i natursport men vil utvide sine kompetanser å mestre nye idrettsaktiviteter. Som veien til bedre liv og helse og nærheten til natur, og samtidig viser hva som er mulig med mye vilje, øvelse og innsats.

Paul Barthel

Jeg har padlet siden jeg kom til Norge fra Tyskland for ti år siden. Jeg begynte med havkajakk, og etter hvert med kano og så elvekajakk. Padling har vært min hobby nr 1 i cirka sju år, og padling styrer både fritid og ferietid for meg. 

Jeg har vært på langtur med kano i urørt villmark, og jeg bruker elvekajakken min til noe andre vil kalle for ekstremsport. Likevel er jeg like glad i rolige padleturer i nærområdene. Jeg har vært aktivitetsleder for både kajakk og kano i noen år og får mye glede av å gi andre en god start i verdens fineste hobby.

Susann Iren Hall

Susann tok grunnkurs i både kajakk og kano under årsstudium friluftsliv ved Universitet Nord (tidl. HiNT) i 2010/11. Toppidrettskarriere har gjort at det ikke ble tid til å ta opp padlingen før hun startet som vikar på Friluftshuset Sørenga i 2017. Teknikkurs kajakk ble tatt i 2017 ved Langøyene og Aktivitetslederkurs i 2018 på Værøy.

Siden har Susann holdt kurs og ledet turer i Oslo og på Fosenhalvøya. Videre tok hun kanoutdanning i 2019 og er aktivitetsleder i kano også. Hun har i tillegg NPF’s etterutdanning innen psykisk helse samt fysisk funksjonsnedsettelse og kan tilrettelegge for grupper med behov for det.

Driver også med elve-SUP, fridykking og terrengsykling. Leverer master i Folkehelsevitenskap 2020 ved NMBU.
Jobber med å få opp egen nettside, per nå kan du lese mer på; https://www.facebook.com/HallAkti