Denne personvernerklæringen gjør rede for Akerselva Padleklubb håndtering av personopplysninger som samles inn for å utøve våre tjenester overfor samarbeidspartnere, leverandører og andre vi jobber med.

Ved innmelding/registrering samtykker du til at klubben bruker personopplysningene som beskrevet nedenfor.

Behandlingsansvarlig i organisasjonen er styreleder eller den styret har delegert oppgaven til. Henvendelser for innsyn, retting eller sletting av personopplysninger kan gjøres til medlem@akerselvapadleklubb.no.

Akerselva Padleklubb forplikter seg til å beskytte og respektere ditt personvern, og vi vil bruke personlige opplysninger kun til å administrere medlemskapet ditt og i forbindelse med de tjenester og aktiviteter du er involvert i. Fra tid til annen vil vi også ha behov for å sende ut informasjon om ulike deler av klubbens drift, årsmøter, særskilte tiltak, frivilligeorganisering, samt annet innhold som kan være av interesse. Vi ber derfor også om at du ikke fjerner deg fra klubbens nyhetsbrev («unsubscribe») da vi i slike tilfeller ikke lenger vil kunne kommunisere med deg.

I forbindelse med medlemskap eller tjenester for ikke-medlemmer i Akerselva Padleklubb, innhenter vi navn, bostedsadresse, telefonnummer og e-postadresse, idrettsgren, samt medlemsskapsinformasjon av ulik art. Vi bruker kontaktinformasjonen for å kunne gi tilstrekkelig informasjon via ulike kanaler knyttet til ditt forhold til klubben. VIKTIG: Husk å melde om endringer i din e-post, mobil, bostedsadresse mv.

Du kan om ønskelig avslutte medlemskapet i klubben når som helst og dine persondata slettes etter nærmere angitte regler. Ved aktiv utmelding sendt oss fra deg, så slettes dine personopplysninger året etter (unntaksvis umiddelbart). Ved passiv utmelding, dvs. ikke betalt kontingent på to år, slettes data etter to år.

Du kan sende e-post til oss, men husk at alle virksomheter er sårbare for datatyveri. Du bør derfor ikke sende sensitiv personinformasjon per e-post. Om vi mottar en slik e-post, behandler vi e-posten i henhold til innhold og sletter den straks.

Hjemmesiden vår og sosiale medier bruker som hos mange andre informasjonskapsler for å kartlegge bruken av sidene. Dette gjør vi for å tilpasse og gjøre bruken av våre tjenester mulig for våre  besøkende. Du kan selv forhindre at informasjonskapsler blir lagret på datamaskinen din ved å endre innstillinger i nettleseren.

Ved påmelding til kurs, turer, diverse andre aktiviteter, booking av utstyr mv, samler vi informasjon som navn og kontaktopplysninger, i tillegg til eventuell relevant tilleggsinformasjon. Disse personopplysningene blir ikke brukt til andre formål enn å administrere gitt aktivitet med mindre annet er særskilt avtale.