Ta  kurs i kajakk eller SUP-brett via APK.
Padling er gøy!

Våttkort for kajakk gir deg mange fordeler

Alle som skal padle kajakk bør ta Våttkort fra Norsk Padelforbund (NPF). Våttkort gir deg et godt fundament rundt teknikk, ferdighet og ikke minst sikkerhet.

Våttkort er ofte en forutsetning for å låne og leie kajakk de fleste steder. APK-medlemmer med Våttkort gir fri tigang til APKS gratis utstyrsutlån  med blant annet tilgang til kajakkutstyr, kano, SUP mv.

Gratis Våttkort intro-kurs kajakk for unge 14-30 i Bydel Gamle Oslo

APK vil når det er mulig dekke Våttkort-kurs for unge 14-30 fra Bydel Gamle Oslo som ikke er i arbeid. Klikk her for å lese mer.

Kajakk- og SUP-kurs mv. via Mad Goats og GreenBoats

Som APK-medlem får du som en av mange medlemsfordeler gode rabatter på kurs og andre tilbud hos Mad Goats, herunder følgende kurs:

  • 3 timers introduksjonskurs med NPF Våttkort
  • 16 timer/2 dagers grunnkurs med NPF Våttkort
  • 2 timers kurs med eskimorulle

Som APK-medlem får du også gode rabatter på SUP-kurs og andre tilbud hos GreenBoats.

Du får normalt låne våttdrakt, allværsjakke, flytevest, kajakk og åre etter behov (se beskrivelse kurs/tur). Det er viktig og kle seg etter værforholdene, så sjekk værmeldingen og kle dere deretter. Det kan være godt å ha på for eksempel fleece, ullundertøy, eller lignende, under våtdrakten. I tillegg bør en ha med et ekstra skift med klær, sånn at man garantert drar hjem tørr og varm. 

Oversikt ulike typer av NPF Våttkort-kurs

Se Norges Padleforbunds oversikt over ulike typer og nivåer av Våttkort og deres Vårttkort-side som også viser ulike tilbydere av Våttkort-kurs mv.