Ta  kurs i kajakk eller SUP-brett via APK.
Padling er gøy!

APKs egne kursinstruktører holder egne kajakkurs..I tillegg har APK avtale med samarbeidspartner Mad Goats med gode rabatter på deres kurs (se fliken “Partnerkurs medlemmer”). Grupper som ønsker egne kurs bes sende innf 

Aktive kurs fra APK vises øverst nedenfor. Dernest vises kurs fra Norges Idrettsforbund av interesse for medlemmer, ressurser med tillitsverv som styret, valgkomite, kontrollkomite, trenere mv.

 

Som APK-medlem får du som en av mange medlemsfordeler gode rabatter på kurs og andre tilbud hos Mad Goats, herunder følgende kurs:

 • 3 timers introduksjonskurs med NPF Våttkort
 • 16 timer/2 dagers grunnkurs med NPF Våttkort
 • 2 timers kurs med eskimorulle
 • 2 dagers teknikkurs (på forespørsel)

Som APK-medlem får du også gode rabatter på SUP-kurs og andre tilbud hos GreenBoats.

Du får normalt låne våttdrakt, allværsjakke, flytevest, kajakk og åre etter behov (se beskrivelse kurs/tur). Det er viktig og kle seg etter værforholdene, så sjekk værmeldingen og kle dere deretter. Det kan være godt å ha på for eksempel fleece, ullundertøy, eller lignende, under våtdrakten. I tillegg bør en ha med et ekstra skift med klær, sånn at man garantert drar hjem tørr og varm. 

Klubben gjennomfører sommer/høst 2020 utfra midler tildelt fra Gjensidigestiftelsen Våttkort-.introkurs på 3 timer (ingen egen-kost) til unge 14-30 år som bor fast i Bydel Gamle Oslo og som ikke er i arbeid. Grupper fra lag/foreninger kan også meldes på. Dette inngår i klubbens engasjement for å aktivisere unge i opplæring og bruk av kajakk.  I 2019 ble det avholdt 130 kurs, og i 2020 har vi foreløpig 160 kursplasser – førstemann til mølla osv. Forutsetninger for å kunne forespørre plass til gratis kurs:
 • Alder 14-30 år.
 • Ikke i arbeid.
 • Fastboende med adresse i Bydel Gamle Oslo. Sjekk her om bostedsadressen din er i Bydel Gamle Oslo.
 • Svømmedyktig og i alminnelig god form.
 • Klubben vil vurdere henvendelser enkeltvis.
 • Kurs dekkes så langt det finnes midler.
 • Lag/foreninger og grupper av personer kan også sende inn en forespørsel mht. gruppeorganisering.
De utenfor målgruppen kan få rabatterte priser på kajakkkurs som APK-medlem. Kontakt APK om du eller dere har spørsmål rundt nevnte!

 Våttkort for kajakk gir deg mange fordeler

Alle som skal padle kajakk bør ta Våttkort fra Norsk Padelforbund (NPF). Våttkort gir deg et godt fundament rundt teknikk, ferdighet og ikke minst sikkerhet.

Våttkort er ofte en forutsetning for å låne og leie kajakk de fleste steder. APK-medlemmer med Våttkort gir fri tigang til APKS gratis utstyrsutlån  med blant annet tilgang til kajakkutstyr, kano, SUP mv.

NPFs oversikt ulike typer av Våttkort-kurs

Se Norges Padleforbunds oversikt over ulike typer og nivåer av Våttkort og deres Vårttkort-side som også viser ulike tilbydere av Våttkort-kurs mv.

Logge på www.vaatkort.no med e-post og kortnr.

Kursdeltagerne kan logge inn på www.vaattkort.no med følgende opplysninger:

     Brukernavn: e-postadresse
     Passord: Våttkortnummer

Har du mistet Våttkortet ditt?

Uhell kan skje, man kan miste våttkortet. Her er hva du må gjøre i så fall.
Send e-post og forklar situasjonen og hvilke(t) kurs det gjelder til kurs@padleforbundet.no. Husk fullt navn og adresse.