fbpx

APK i Friluftslivets uke 3.-11. september

Akerselva Padleklubb er medlem av Forum for Natur og Friluftsliv i Oslo og 3-11. september avvikles Friluftslivets uke. hvor mange aktører stiller med ekstra aktivitet som vil fremgå av en egen aktivitetskalender. Klubben har som mål å delta med ekstra aktivitet denne uke uten at dette er endelig planlagt. Hold av denne uken!

 • 00

  dager

 • 00

  timer

 • 00

  minutter

 • 00

  sekunder

Dato

03. - 11.sep.2022

Tid

Må planlegges fra APK sin side
-

Etiketter

Alle,
Medlem
Akerselva, Olafiagangen

Sted

Akerselva, Olafiagangen
Smalgangen 1, Oslo
Nettsted
https://www.akerselvapadleklubb.no/utstyr-lokasjoner/

Akerselva Padleklubbs gratis utstyrsutlån av kajakker, kanoer og SUP-brett til alle klubbens medlemmer. Gratis utlån til ikke-medlemmer kan foregå der dette er annonsert via egne aktiviteter. Utlånet er samordnet med JOYs utlån av robåter med elmotor. Olafiagangem skal utvikles til aktivitetsanlegget SuperGrønland spesielt tilrettelagt for barn og unge.

Bispevika v/Munch-museet

Sted 2

Bispevika v/Munch-museet
Operagata 49

Bryggeanlegg i Bispevika ved Munch-museet for klubbens kurs og utleie av kajakker til medlemmer og ikke-medlemmer. Bryggeanlegg drives av Akerselva Padleklubb sammen med partner Mad Goats i fellesskap. Rabattkode for leie kajakk finner du på APKs Facebook medlemsgruppe.

Norsk Friluftsliv

Arrangør

Norsk Friluftsliv
Telefon
23 31 09 80
E-post
post@norskfriluftsliv.no
Nettsted
https://norskfriluftsliv.no

Norsk Friluftsliv er en fellesorganisasjon for 18 norske frivillige friluftslivsorganisasjoner, med over 950 000 medlemskap og flere enn 5000 lag og foreninger. Organisasjonene har individuelle medlemskap og er åpne for alle. De er landsomfattende eller har mer enn 10 000 medlemmer. Organisasjonene har ikke motorferdsel eller organisert konkurranseaktivitet som hovedformål.

Andre arrangører

Forum for Natur og Friluftsliv i Oslo
Forum for Natur og Friluftsliv i Oslo
E-post
oslo@fnf-nett.no
Nettsted
https://fnf-nett.no/oslo/

Forum for natur og friluftsliv (FNF) Oslo er et samarbeidsnettverk for natur- og friluftsorganisasjonene i regionen. Vårt mål er å ivareta natur- og friluftsinteressene i Oslo ved å styrke og fremme organisasjonenes arbeid, være en møteplass for samarbeid og en arena for kompetansebygging for natur- og friluftsorganisasjonene med sitt virke i regionen.

Akerselva Padleklubb
Akerselva Padleklubb
E-post
booking@apk.no
Nettsted
http://www.apk.no

Akerselva Padleklubb. APK er et et idrettslag og medlem av NIF og NPF. APK arbeider med å fremme padling og roing. For eksempel: kajakker, kanoer, SUP-brett, robåter med videre. Klubben ønsker å bidra å tilføre aktiviteter i nærmiljøet og ønsker også å bidra rundt oppvekstmiljø og -muligheter for barn og unge.

Friluftslivets uke

Vær

Partly cloudy
Partly cloudy
11 °C
Vind: 61Km/t
Luftfuktighet: 66 %
Føles som: 11 °C
X
QR-kode

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.