fbpx

Bjørvika-regatta 11. juni

Regatta i regi av Oslo Fjordhage hvor en rekke aktører deltar – bli med du også.

En kan bli med på / stille med lag i en i en vennskapelig duell hvor du kan bli med og i forkant lære deg å bemanne følgende fartøy gjenom regattaen: Elvekajakk, SUP- brett, kajakk og robåt.

Deltakerne skal ha etapper i en stafett fra Olafiagangen på Grønland (elvekajakk), ned Akerselva til Museumsutsikkeren foran Lambda (SUP- mbrett), inn Bispevika (kajakk), opp til badstuflåtene (robåt) og til mål på Operastranda.

Akerselva Padleklubb som tilbyr gratis kurs i padling kajakk gjennom hele sommeren  og kan hjelpe med utstyr hvor deltaker også får NPFs Våttkort (se egen arrangentsmentsbeskrivelse).
 • 00

  dager

 • 00

  timer

 • 00

  minutter

 • 00

  sekunder

Timeplan

Ny dag

Dato

11.jun.2022

Tid

11:00 - 16:00

Mer info

Mer info

Etiketter

Ung
Akerselva, Olafiagangen

Sted

Akerselva, Olafiagangen
Smalgangen 1, Oslo
Nettsted
https://www.akerselvapadleklubb.no/utstyr-lokasjoner/

Akerselva Padleklubbs gratis utstyrsutlån av kajakker, kanoer og SUP-brett til alle klubbens medlemmer. Gratis utlån til ikke-medlemmer kan foregå der dette er annonsert via egne aktiviteter. Utlånet er samordnet med JOYs utlån av robåter med elmotor. Olafiagangem skal utvikles til aktivitetsanlegget SuperGrønland spesielt tilrettelagt for barn og unge.

Bispevika v/Munch-museet

Sted 2

Bispevika v/Munch-museet
Operagata 49

Bryggeanlegg i Bispevika ved Munch-museet for klubbens kurs og utleie av kajakker til medlemmer og ikke-medlemmer. Bryggeanlegg drives av Akerselva Padleklubb sammen med partner Mad Goats i fellesskap. Rabattkode for leie kajakk finner du på APKs Facebook medlemsgruppe.

Grønland Bjørvika Regatta

Arrangør

Grønland Bjørvika Regatta
E-post
gronland.bjorvika@gmail.com
Nettsted
https://gronlandbjorvika.no

Vi ønsker å invitere barn og unge voksne fra Bydel Gamle Oslo til en vennskapelig stafett i ulike fartøy på vannet. Banen strekker seg fra Olafiagangen på Grønland, gjennom kulverten under Oslo S til Munch Brygge, Sørenga, Sukkerbiten og Operastranda i Bjørvika. Regattaen vil bestå av fire etapper: SUP, el-båt, kajakk og svømming; Hvert lag består av fire utøvere og én eller to reserve. Første konkurranse kalles “Åpen klasse”, og den er åpen for påmelding for alle som bor og/eller jobber i Bydel Gamle Oslo. Det vil være seks lag som konkurrerer i hvert heat. Andre konkurranse heter “Ung i BGO”. Her er alle mellom16-23 år som bor og/eller går på skole i Bydel Gamle Oslo invitert til å delta, og de vil også få tilbud om gratis kurs i svømming og kajakk (se lengre ned for mer info).

Andre arrangører

Akerselva Padleklubb
Akerselva Padleklubb
E-post
booking@apk.no
Nettsted
http://www.apk.no

Akerselva Padleklubb. APK er et et idrettslag og medlem av NIF og NPF. APK arbeider med å fremme padling og roing. For eksempel: kajakker, kanoer, SUP-brett, robåter med videre. Klubben ønsker å bidra å tilføre aktiviteter i nærmiljøet og ønsker også å bidra rundt oppvekstmiljø og -muligheter for barn og unge.

JOY
JOY
Telefon
917 37 283
E-post
post@joy4u.no
Nettsted
http://www.joy4.u.no

JOY – Joint Organization for Youth – ønsker å øke opplevelsen av tilhørighet, deltagelse og glede blant barn og unge. JOY – Joint Organization for Youth – skal opprette, forvalte og kvalitetssikre et mentornettverk for barn og unge. Medlemmer av JOY – Joint Organization for Youth – er barn, unge og familier, samt mentorer i alle aldre. Mentorene er i alle aldre og uavhengig av geografisk plassering. Mentorene i JOY- Joint Organization for Youth – er i alle aldre og uavhengig av geografisk plassering. Mentorskap er basert på frivillig innsats. JOY – Joint Organization for Youth – forplikter seg til å trygge barn og unge i henhold til offentlig lovgivning og forskrifter.

Mad Goats
Mad Goats
Telefon
40080440
E-post
kontakt@madgoats.no
Nettsted
http://madgoats.no

Mad Goats er en kajakkskole som både avvikler kurs og turer. Mad Goats har også andre tjenester som SUP, badstuer mv.

Oslo Badstueforening
Oslo Badstueforening
E-post
post@oslobadstuforening.no
Nettsted
https://oslobadstuforening.no

Oslo Badstuforening er en frivillig forening som driver badstuer på Sukkerbiten, Bademaschinen på Langkaia, og på Kroloftet i Svartdalen. Vår visjon er badstue til folket!

Mer info

Aktivitetsleder

Vær

Partly cloudy
Partly cloudy
12 °C
Vind: 65Km/t
Luftfuktighet: 58 %
Føles som: 12 °C
X
QR-kode

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.