fbpx

Brasiliansk Jiu-Jitsu selvforsvar

Kom og bli kjent med Brasiliansk Jiu-Jitsu. Du lærer de grunnleggende teknikker som brukes for å unngå nødssituasjoner begge på gata og andre uønskede situasjoner. Dette er kombinert med lek tilpasset målgruppen.

Målet med klassene er å presentere gunstige effekter på barn og unges fysiske og mentale utvikling som kommer ut av brasiliansk Jiu-Jitsu-trening.

Instruktør Mikolaj har 12 år erfaring med kampsport og idrett og vil ta seg av moro og sikkerhet under timene. Mikołaj har erfaring innen MMA, boksing og fremfor alt brasiliansk Jiu-Jitsu.

 • 00

  dager

 • 00

  timer

 • 00

  minutter

 • 00

  sekunder

Dato

09.jul.2022

Tid

15:00 - 16:00

Etiketter

Barn,
Familie,
Ung
Akerselva, Olafiagangen

Sted

Akerselva, Olafiagangen
Smalgangen 1, Oslo
Nettsted
https://www.akerselvapadleklubb.no/utstyr-lokasjoner/

Akerselva Padleklubbs gratis utstyrsutlån av kajakker, kanoer og SUP-brett til alle klubbens medlemmer. Gratis utlån til ikke-medlemmer kan foregå der dette er annonsert via egne aktiviteter. Utlånet er samordnet med JOYs utlån av robåter med elmotor. Olafiagangem skal utvikles til aktivitetsanlegget SuperGrønland spesielt tilrettelagt for barn og unge.

Akerselva Padleklubb

Arrangør

Akerselva Padleklubb
E-post
booking@apk.no
Nettsted
http://www.apk.no

Akerselva Padleklubb. APK er et et idrettslag og medlem av NIF og NPF. APK arbeider med å fremme padling og roing. For eksempel: kajakker, kanoer, SUP-brett, robåter med videre. Klubben ønsker å bidra å tilføre aktiviteter i nærmiljøet og ønsker også å bidra rundt oppvekstmiljø og -muligheter for barn og unge.

Neste Forekomst

Vær

Partly cloudy
Partly cloudy
12 °C
Vind: 65Km/t
Luftfuktighet: 58 %
Føles som: 12 °C
X
QR-kode

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.