fbpx
Hjem Aktivitetskalender - Akerselva Padleklubb Øvrige turer Bli med APK for å se Red Bull Cliff Diving Oslo 2022

Arrangør

Akerselva Padleklubb
Akerselva Padleklubb
E-post
info@apk.no
Nettsted
Akerselva Padleklubb

Aktivitetsleder

 • Patricia Kennie
  Patricia Kennie
  NPF Aktivitetsleder Havkajakk

  Opprinnelig fra Canada, Patricia er oppvekst med friluftsliv, skogsturer, fjellturer, camping, ski, snowboard, sykling, svømming og kano, men begynt med kajakk seinere i voksen alder. Hun har bakgrunn i miljøvitenskap med mastergrad spesialisering i vannressurser og anvendt limnologi fra Universitetet i Ås (2012), og tidligere jobbet hos Norges Vassdrags og Energidirektorat (NVE) med forskning og forvaltning av elver og innsjøer. Etter å ha mistet sin tidligere karriere pga flereårssykdom som vist seg å være genetisk kreft (p.g.a. BRCA-1 genfeil) og omfattende kreftbehandling med operasjoner og cellegift har hun seinere bygd opp helsen, formen, styrkene og nytt deltidskarrier med hjalp av trening, kajakkpadling og friluftsliv.

  Patricia har tatt mye kurs og sertifiseringer fra Norges Idrettshøgskole (NiH, friluftsliv deltid), Den Norske Turistforening (DNT, nærturleder havkajakk og nærturleder skog), og Norges Padleforbund (NPF, aktivitetsleder havkajakk, teknikkurs, grunnkurs hav, grunnkurs kano, livredning ute), SUP-kurs, og flere kurs i livredning (på elv, is, innsjø, hav, svømmebasseng). Hun har hospitert som frivillig praksis-instruktør hos Akerselva Padleklubb (der hun nå jobber som instruktør, turleder, arrangementansvarlig, og i valgkomiteen), Drøbak Kajakklubb (der hun jobber som instruktør), DNT Sørenga/Gressholmen (der hun jobber som nærturleder for havkajakk og med program for barn og unge), Nøklevann Ro- og Padleklubb (der hun jobber som nøkkelvakt og var tidligere styremedlem/utstyrsansvarlig), og Nesodden Kajakklubb, og vært i arbeidstrening for instruktører og turledere hos Mad Goats Oslo Kajakkskole.

  Hun er opptatt av å inspirere og assistere nybegynnere som trenger en hjelpende hand å komme igang med friluftsliv og padlesport for å hjelpe de finne gleden i fysisk aktivitet i naturen, komme i bedre form og endre til en sunnere livstil, eller de som er allerede aktiv i natursport men vil utvide sine kompetanser å mestre nye idrettsaktiviteter. Som veien til bedre liv og helse og nærheten til natur, og samtidig viser hva som er mulig med mye vilje, øvelse og innsats

Sted

Olafiagangen, SuperGrønland
Olafiagangen, SuperGrønland
Smalgangen 1, Oslo
Nettsted
https://booking.apk.no
Kategori

Vær

Partly cloudy
Partly cloudy
15 °C
Vind: 61Km/t
Luftfuktighet: 94 %
Føles som: 15 °C
QR-kode

Dato

13.aug.2022
Utløpt

Tid

12:00 - 17:30

Etiketter

Medlem

Bli med APK for å se Red Bull Cliff Diving Oslo 2022

Klubben inviterer klubbens medlemmer på padletur for å se på Red Bull Cliff Diving Oslo fra kajakk ved Operahuset.

Husk å booke kajakk: Du må selv huske å booke kajakk fra kajakkutlånet tilstrekkelig tid i forveien. Oppmøte klokka 12. Selve arrangementet begynner klokka 14.00 og pågår til 17.00.

Utdrag fra arrrangørs Facebook-event:
“Verdens råeste klippestupere er tilbake! Og hvorfor skulle de ikke være det? Fjorårets suksess har gitt mersmak, og Cliff Diving i Oslo er dessuten den eneste stoppen i Cliff Diving World Series turneen hvor det er lengre ut på stupebrettet, enn ned. Og når det er snakk om en høyde på svimlende 27 meter, sier det sitt!”.

Arrangementet er ferdig.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *